Супермаркет „Карагьозов“ - от магазинче до верига

Супермаркет „Карагьозов“ - от магазинче до верига

Търговската верига е първата на българския пазар, която прилага на практика турските традиции в името на българските сънародници. На 20.01.2024 година официално отворя врати нов магазин от веригата „Карагьозов“ номер 5 в град Русе, разположен на улица Кирил Старцев.
Това е поредният обект на търговката верига, в който посетителите ще открият различни турски стоки – хранителни вкусотии, сладки изкушения от Ориента, перилни и почистващи препарати. Всичко това е съчетано с богато разнообразие от продукти и предложения на изгодни цени.
„Карагьозови“ са и първите на българския пазар, които прилагат на практика турските традиции в името на българските сънародници, а именно – „ден на народа“, в който задължително всеки клиент получава 10% отстъпка. Събота и неделя са дни, в които може да спазарите за отстъпки между 5 и 15%. Както на чаршията в Турция, но без да се налага да ходите чак там. „А вие може ли да се пазарите?“ е това, което ги отличава в родния пазар.


„Горди сме, че продължаваме да се разрастваме, като се придържаме към дългосрочната си стратегия за активно разширяване на мрежата ни от обекти.“, заявиха от търговската верига.

Списък на обектите в гр. Русе:
ул. Русофили 14
бул. Липник 10
ул. Котовск 12
ул. Йосиф дайнелов 90
ул. Кирил Старцев 9

Освен този магазин, „Карагьозови“ имат амбицията да открият още нови обекти,но вече на Румънски пазари.

-Следващият ни обект ще бъде открит през февруари в Гюргево 1200кв м склад Cash&Carry,като вече наименованието му ще бъде „Oriental Supermarket“

Коментирай :

You can use the Markdown syntax to style your comment.