Днес предаването ще бъде тематично, посветено на празника на една от най-отговорните и трудни професии – тази на адвоката!
По повод 132 години от приемането на първия български Закон за адвокатите и уредбата на адвокатската професия у нас и Празника на българската адвокатура на 22 ноември, екипът на „Кариера“ разговаря с Председателя на Софийската адвокатска колегия адв. Ивайло Данов. В предаването адв. Данов очерта по-важните събития през 2019-та година, които организира и осъществи най-голямата адвокатска организация у нас. В края на предаването, Председателят на Колегията направи и официално обръщение по случай Празника на адвокатската общност у нас. Като медия за успеха и професионалистите, „Кариера“ ще бъде посветена на Професионалния празник на българските адвокати.

ПРЕДАВАНИЯ


“КАРИЕРА” е външна продукция на „ТВ ЕВРОПА“ и „РАДИО ЕВРОПА – НОВИНИТЕ СЕГА“ и се излъчва всяка събота след новините от 20:30ч., с повторение в неделя от 10:30ч. Предаването се излъчва едновременно и в ефира на „Радио Европа – новините сега“.