В ефира на ТВ Европа и по „Радио Европа – новините сега“ отбелязваме новата ни среща в програмата на „Кариера“. Една продукция на Продуцентска къща „Перфект Вижън“, в която си партнират темите и гостите от света на успеха, в сфери като образование, кариерно израстване и бизнес практики. Специално внимание и към здравната ни рубрика. Днес с фокус Месеца на мъжкото здраве Мовембър и втора част от гостуванети ни в УМБАЛ „Св. Марина“ – Плевен.
Не са много писателите и авторите, които живеят на село и пишат произведения за българският селски човек… Николай Илчевски не се нуждае от представяне, затова в този тв очерк, ще го оставим да говори в първо лице за своите книги… Негова любима рожба е „Записки от селската кръчма“, защото животът там е описан директно, сурово, а и намира спонтанна отзивчивост у читателите… Иначе определя изказа си като „занимателен, философски, весел“ . Съвременен будител, който ни посрещна в собствения си дом, за който казва, че е домът, в който впряга вдъхновението си в изречения…
Вдъхнови ни и нас с причудливия си, но автентичен свят… на събирани от цял свят камъчета, дървени „фигурки“, метални артефакти от древни времена… Истински истории – като неговите герои!
Предлагам да дадем начало на днешната „Кариера“, с тази приятелска, топла и духовна среща…

ПРЕДАВАНИЯ


“КАРИЕРА” е външна продукция на „ТВ ЕВРОПА“ и „РАДИО ЕВРОПА – НОВИНИТЕ СЕГА“ и се излъчва всяка събота след новините от 20:30ч., с повторение в неделя от 10:30ч. Предаването се излъчва едновременно и в ефира на „Радио Европа – новините сега“.