Епидемичната обстановка не позволи да се проведе празникът на Козлодуй през 2020-та, но ние ще ви върнем към миналогодишното му издание. 2019-та бе изборна и успешна за г-жа Маринела Николова, която заслужено получи доверието да управлява общината втори мандат. Уважението към възрастните хора, почитането на гражданите, допринесли за културата, образованието и развитието на града и общината, реализирането на редица инфраструктурни проекти, спомогнали за обновлението на градската среда, – всичко това са приорити, които затвърждават Козлодуй като привлекателно място за живеене и работа. Вижте повторение на по-важните моменти от миналогодишния празник на „атомната столица“.

Репортажът е излъмен по ТВ Европа и „Радио Европа – новините сега“, в програмата на тв предаване „Кариера“ на 30 и 31 май, 2020г.

ОБЩИНИ И РЕГИОНИ


„Кариера“ има магазинен характер и живо, динамично и експресивно, представя различни възможности за професионално израстване и кариерно развитие, както и за успешни мениджърски и бизнес практики!