За нашето студио

Нашето студио MEDIA MALL създава медийно съдържание, част от което е тв предаване "Кариера", с 18 годишна история като външна продукция!

“КАРИЕРА” Е ВЪНШНА ПРОДУКЦИЯ НА ЕВРОНЮЗ БЪЛГАРИЯ И СЕ ИЗЛЪЧВА ВСЯКА СЪБОТА ОТ 20:30 Ч., С ПОВТОРЕНИЯ В НЕДЕЛЯ ОТ 13.30 И ВТОРНИК ОТ 11.30 Ч. Предаването се излъчва едновременно и в ефира на "РАДИО ЕВРОНЮЗ БЪЛГАРИЯ" на честота 105.6 MHz за София. Неизменният девиз на предаването е "Към твоя личен и професионален успех!"

Предаването има магазинен характер и живо, динамично и експресивно, представя различни възможности за професионално израстване и кариерно развитие, както и за успешни мениджърски и бизнес практики! Основно място е отделено и на видео визитките на успешни предприемачи и мениджъри /рубр. «В окото на бизнеса»/, на интересни и иновативни професии /«Разни хора – разни професии»/, на консултации в сферата на човешките ресурси «Умения за кариера» и "Училище за работодатели". С висок интерес се ползва и рубриката за здравен мениджмънт «Кариера/Здраве», в която в студиото на предаването се дискутират актуални социалнозначими заболявания. Рубриката за региони и местно самоуправление от две години е една от най-гледаните. В нея наши партньори са близо 20 Общини, които се представят със своята култура, обичаи, събития, природни дадености и архиологически артефакти.